Dyras ECM-2076X Eszpresszó kávéfőző

Dyras ECM-2076X Eszpresszó kávéfőző

Termék azonosító: 
DYR ECM-2076X
Elérhetőség: 
Elérhető
EAN: 
5999568721340

Fontosabb termék paraméterek

Típus: Presszókávéfőző
Üzemi nyomás: 15 bar
Teljesítmény: 850W
1,6 literes víztartály
Kettős rozsdamentes szűrő
Tejhabosító
Csepptálca
Csészemelegítő
Túlmelegedés és túlnyomás elleni védelem

A webshop gombra kattintva a böngésző új ablakban átirányítja az Euronics.hu oldalra, amely a dyras termékek kizárólagos forgalmazója

A Dyras ECM-2076X Eszpresszó kávéfőző egy erős 15 bar nyomású szivattyúval rendelkezik, amely garantálja a kávékészítés magas minőségét és az intenzív íz kinyerését. 
A készülék rendelkezik egy nagy, 1,6 literes levehető átlátszó víztartállyal, amely lehetővé teszi a könnyű feltöltést és az aktuális vízszint könnyű ellenőrzését. 
A levehető habosító fúvóka és csepptálca segíti a könnyű tisztítást és a készülék higiéniai fenntartását. 
A kávéfőző alkalmas eszpresszó és kapucsínó készítésére is, a habosító fúvóka segítségével, így kielégítve a különböző kávéigényeket. 
Az alumínium ötvözetből készült szűrőtartó kettős rozsdamentes szűrővel rögzítve, a kávé minőségét javítva, garantálja a kávé aromájának és ízének kiemelkedő élményét. 
A készülék túlmelegedés és túlnyomás elleni védelemmel rendelkezik, biztosítva a használat során a felhasználó biztonságát és a készülék hosszú élettartamát. 
A tartós rozsdamentes pohárlemez a kávécsészék előmelegítését szolgálja, így az elkészült kávé mindig optimális hőmérsékletű lesz. 
Az eszpresszó kávéfőző könnyen kezelhető, lehetővé téve a gyors és egyszerű kávékészítést minden felhasználó számára. 
A készülék kialakítása és átgondolt designja elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhának, így praktikus és stílusos kiegészítője lehet az otthonnak.