Blog

Egy különleges bemutatót tartottunk a Cloé Café Budapest kávézóban, ahol hírességek és influencerek megismerhették a Dyras gépeit és a Revo étrendkiegészítő proteinjeit.

Tovább

Ebben a blogbejegyzésben @ujhelyen tiramisu recepjét olvashatjátok. A @dyras.hu Instagram oldalán videós segítséget is kaphattok az elkészítéshez.smiley

Tovább

A nászajándék kérdése mind a pár, mind a vendégek szempontjából nehéz terület. Hisz a násznép nyilván valami hasznosat, értékeset szeretne adni, még akkor is, ha nem mindenki pénztárcája enged ugyanannyit.

Tovább

A tavasz beköszöntével finomabbnál finomabb friss gyümölcsökből készíthetünk smoothie-t.

Tovább

A Slow Juicerek használatával akár 30%-kal több gyümölcslevet és vitamint tud kivonni a hagyományos gyümölcscentrifugákhoz képest.

Tovább

"Gyümölcsöt és zöldséget fogyasztani egészséges, sőt szükséges.” Ezt a gondolatot ültetik el bennünk szüleink, már gyermekkorunktól kezdve.

Tovább

A Moelleux egy francia sütemény, ami olyan mint egy forrócsoki, mégis a külseje dermedt. Elkészítése a Dyras eszközök segítségével rendkívül egyszerű és bármikor jól esik egy finom ebéd után.

Tovább

Egy finom krémleves elkészítése rendkívül egyszerű a Dyras botmixerek segítségével. Nemcsak elkészíteni öröm, amellett hogy nagyon finom, egészséges vitaminbomba az egész családnak.

Tovább

A macaron édes süteményt, a 14-15. század környékén Velence környékén készítették először. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered. Az édesség Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb, legismertebb francia cukrásztermék lett.

Tovább