Dyras SB-509PNK Smoothie készítő

Dyras SB-509PNK Smoothie készítő

Termék azonosító: 
DYR SB-509PNK
Elérhetőség: 
Elérhető
EAN: 
5999568721722

Fontosabb termék paraméterek

Készíts smoothie-t! Nagy előnye ennek a készüléknek, hogy jár hozzá plusz egy hordozható flakon, amiben magaddal tudod vinni és frissen tartani az elkészült italt.

További nagy pozitívum, hogy a gyümölcsprésekkel szemben, a smoothie készítő feldolgozza az egész gyümölcsöt/zöldséget, a rostokat is beleértve.

Szín: rózsaszín

Könnyen használható és tisztítható turmixgép

2 db 6 dl-es műanyag flakon, fedéllel

BPA mentes

250 W motor teljesítmény

Rozsdamentes acélpengék

Csúszásgátló lábakkal felszerelt

Belső vezeték tároló

Hálózati csatlakozás: 220-240 V, 50/60 Hz

A webshop gombra kattintva a böngésző új ablakban átirányítja az Euronics.hu oldalra, amely a dyras termékek kizárólagos forgalmazója

Nem kérdés, hogy veled tart!
„Gyümölcsöt és zöldséget fogyasztani egészséges, sőt szükséges.”- ezt a gondolatot ültetik el bennünk szüleink, már gyermekkorunktól kezdve. Felmerül a kérdés, hogy milyen formában vigyük magunkkal a vitaminforrásokat, úgy, hogyha azt el szeretnénk fogyasztani, ne ragadjon tőle kezünk, lábunk.
Egyszerű a megoldás, készíts smoothie-t!

Nagy előnye ennek a készüléknek, hogy jár hozzá egy hordozható tartály, amiben magaddal tudod vinni és frissen tartani az elkészült italt.
További nagy pozitívum, hogy a gyümölcsprésekkel szemben, a smoothie készítő, feldolgozza az egész gyümölcsöt/zöldséget, a rostokat is beleértve.