Juice receptek

Egy gyümölcs-juice reggel, délben vagy este is jól tud esni az embernek. Ehhez összegyűjtöttünk Nektek néhány receptet, amit mi is kipróbáltunk. Mindegyik recept alatt megtaláljátok azt az eszközt, amivel a legegyszerűbben elkészíthető.

* Termékeink között megtalálod a Slow Juicert, ami akár 30%-kal több gyümölcslevet és vitamint tud kivonni a hagyományos gyümölcscentrifugákhoz képest. A Dyras Slow Juicer alacsony fordulatszámon működik. A lassabb mozgás miatt a kések nem hevülnek túl, ezáltal a gyümölcs és zöldség leve több vitamint és rostot tartalmaz, az így készült juice sokkal finomabb és egészségesebb.

* Kínálatunkban megtalálható a gyümölcscentrifuga, ami ár-érték arányban kiváló választás lehet. Ha méregteleníteni, fogyni szeretnél vagy csak több gyümölcsöt és zöldséget csempésznél a családod étrendjébe ez nagyszerű kezdés lehet.

* És ha imádod a smoothie-t, erre is van egy egyszerű, kompakt megoldásunk, ráadásul 2 pohár jár hozzá. Használata, tisztítása rendkívül egyszerű. A készülék kis helyen tárolható és isteni smoothie tízórait vagy desszertet készíthetsz vele.

:)